4.12.07

Tot està per fer i tot es possible

Ahir, la gent d’Esquerra de Martorelles vam decidir fer un salt endavant, vam decidir fer allò que han de fer totes les organitzacions de tant en tan, renovar-se. En el nostre cas, tocava per diferents motius que ara ja no venen al cas, però aquesta renovació afecta en dos aspectes principalment; renovació d’energies i dinàmiques, i un relleu generacional en l’equip de treball.

Vam acordar presentar una candidatura que ens il·lusiona a tots plegats, però sobretot aquells que la formem i acceptem el repte amb moltes ganes de posar-nos a treballar a partir d’ara mateix, i oferir els millors anys de la nostra vida, al nostre poble, Martorelles. Per a mi, serà un orgull compartir equip de treball amb gent que hem treballat a les JERC del Baix Vallès en diferents etapes, i que ara ens retrobem per posar-nos al servei del nostre poble, així com en Pere Truyols que ara portarà la nostra relació amb entitats i associacions, com en Roger Parera que en serà el nostre president, el Joan Marc Flores que dinamitzarà la nostra vessant municipal, el Sergi Galí que continuarà fent una magnífica tasca d’imatge i comunicació, i jo mateix que seguiré portant l’organització i les finances. A ells i a la resta de companys d’Esquerra de Martorelles, els dic, que tot està per fer i tot es possible;
Per que la gent que formem actualment Esquerra de Martorelles, som majoritàriament gent jove, però també, gent que hi ha estat sempre, i que la força i l’empenta que portem i que no ens ha fet defallir, si la sabem conduir, ens ha de portar a aconseguir tots els objectius i projectes que ens proposem.


Som on som. No partim des de zero, però tenim molt per recórrer, però si som persistents en el dia a dia, coherents amb els nostres posicionaments i el nostre camí, si ens mostrem tal i com som i no abandonem l’objectiu que ens fixem, podem aconseguir-ho. Ens queden quatre anys per a fer feina des del poble i per el poble, per aconseguir la representació necessària per a començar a transformar el poble cap el poble que volem que sigui. Quatre anys, que en alguns moments semblaran llargs i amargs i que en d’altres ens farà l’efecte que es poc temps, però tenim clar que d’aquí quatre anys hem de tornar a l’ajuntament amb un o dos regidors.


Cal que tornem al ajuntament i construïm una majoria social a Martorelles que vulgui ser un poble, dinàmic, amb consonància amb l’entorn i que miri el futur amb garanties, però que alhora estigui a favor de l’autodeterminació de la nació catalana amb un estat propi. Per aconseguir aquest doble objectiu, som importants tots els homes, dones, joves, avis i infants que formem Esquerra Republicana de Catalunya a Martorelles. Cadascun de nosaltres en el seu lloc es imprescindible i necessari per aconseguir els objectius que tenim per davant. Cadascú de nosaltres treballarem i no descansarem amb el màxim de companyerisme per assolir l’objectiu final.


El 2011 l’esquerra independentista tornarem al ajuntament, amb més força, amb més gent i amb un projecte estes a tot el municipi, per què ho volem, per què ens ho creiem i per que Catalunya i Martorelles ho necessiten.

1 comentari:

Maiol Sanaüja i Soler-Rossell ha dit...

T'he enllaçat al meu bloc.

Una abraçada!