23.4.07

JERC Baix Vallès, feina ben feta


Aquestes eleccions municipals són per mi especials, no nomes per anar de numero 2 a la llista del meu municipi, sinó per que reflecteixen el resultat de la feina feta durant els últims 5-6 anys en el sí de les JERC del Baix Vallès, tant si els resultats acompanyen com sinó.
Tot això ho dic, per que a vegades la feina diària, d’any rere any, encartellant, reunint-nos, creant seccions locals, muntant actes, redactant documents i programes i fent créixer els membres del nostre projecte juvenil d’esquerra independentista, dona resultats palpables que reflecteixen molt més del que es veu a primera vista.
Enguany, en aquestes eleccions, del JERC optem amb més o menys possibilitats a tindre regidor propi a tots els municipis del Baix Vallès, amb companys, ara candidats de luxe, amb qui hem treballat durant anys colze a colze i que ara volem fer el pas a la política en majúscules, a la de treballar directament per als ciutadans.
Aquests són per exemple en Xavi Conesa, numero 2 d’Esquerra a Sant Fost, per a qui em faria molta il·lusió que fos regidor de joventut. D’en Xavi, el primer militant de les JERC que vaig conèixer, només se’l pot definir com un company que es tot compromís i honestedat, i que si te la oportunitat ho donarà tot pels joves de Sant Fost.
A Parets, hi ha un company de 22 anys d’aquests que tothom estima, en Jaume Martorell, que es mou, que coneix tots els matisos i entitats de Parets. Malgrat que anant de numero 3 a parets es qui té menys possibilitats, Parets no el pot perdre, i es que en Jaume es un company que enganxa per la seva alegria però també, com es diu vulgarment per ser un “currante” d’aquest que a més a més no es posa medalles.
A La Llagosta, tenim el més recent dels companys del Baix Vallès, però ja a hores d’ara amb 23 anys un històric de les JERC al Vallès, en Ricard Fernàndez. Un dels motius més clars que han de tenir els ciutadans de la Llagosta si volen un regidor amb compromís i rigor, que no dubtin, el seu regidor es en Ricard.
A la capital del Baix Vallès, tenim dos companys, que malgrat actualment no són membres de les JERC ho han estat amb anterioritat i continuen molt vinculats. L’Oriol López i l’Arantxa Sànchez, que es coneixen Mollet com el palmell de la mà, i per a la qual porten treballant molts anys per a una alternativa per als governs socialistes de Mollet.
A Santa Maria, podem repetir regidor, ja que la que ha estat la regidora de les JERC al Baix Vallès durant aquesta ultima legislatura, tot i no anar de cap de llista, anant de segona a la llista, torna a tenir possibilitats d’entrar al consistori. La Marta Vilaret de 26 anys, es mereix tornar a entrar al consistori, per convicció i la força que va tenir en encapçalar el canvi i la renovació d’Esquerra a Santa Maria i haver aguantat estoicament durant la campanya i la legislatura. Ara li ha de tocar ser regidora i demostrar la gran qualitat professional i personal que té. Que tinguis sort.
I finalment jo, que amb 22 anys, espero aconseguir poder entrar al ajuntament de Martorelles, i treballar amb tots els companys, de la resta del Baix Vallès per a canviar i millorar el futur i la qualitat de vida dels joves del Baix Vallès.
Espero que tinguem sort, i sinó enguany, d’aquí quatre anys segur que podrem ser regidors per a transformar, per un únic motiu per que volem millorar el dia a dia del Baix Vallès.