12.7.06

L'acampada ja torna a ser aquí

L'Acampada Jove un any més ha arribat, per onzena vegada consequtiva i la segona a Sant Celoni ( Vallès Oriental ).
L'Acampada Jove és molt més que un festival de musica catalana per a joves, és un espai de reivindicació nacional, cultural. Un espai on es posa de manifest el model de societat que volem els joves de l'esquerra independentsita, sense diferències de genere o classe, amb igualtat de condicions, respecte al medi ambient, una atenció social universal. A més a més, l'Acampada és el 1r festival que no pertany a cap empresa privada que es fa al sud d'europa.
Enguany, des de l'Espai Llibertat a la vila de Sant Celoni, intentaré posar el meu granet de sorra per que els acampats puguin disfrutar un any més de l'Acampada i sobretot de les activitats que es facin al poble. A la vila hi trobaran tallers de cultura popular, xerrades d'actualitat, concerts de grups novells, l'acte polític central de l'Acampada, els diferents comerços, la piscina i les zones esportives, i cada dia l'Infoacampada.
Tot esperant que la meterologia, ens acompanyi, ens veiem tots a l'Acampada i intentem superar les 37 mil visitants de l'any passat. Cal el màxim de participació per demostrar a la Catalunya socioconvergent i a Espanya, que ens imposaran estatuts que no volem, però mai ens treuran les nostres ganes de llibertat.
Anims als 400 i llargs militants de les JERC i els 100 del Vallès que estarem al peu del canó per que l'Acampada sigui un èxit.