26.6.06

Montilla cap de llista del PSOE al Parlament. La defunció de Mas

La cosa va en serio
Fa un mesos ningú es creia que José Montilla pogués ser candidat al Parlament, fins i tot, des de les files del PSOE deien que era "xarnego" i que per això no era l'hora de presnetar-lo, però ja tenien en ment qui tenia que ser el substitut de Maragall el ninot.
La col·laboració d'Artur Mas
Quan alguns deiem i diem que darrera l'acord de la Moncloa i havia alguna cosa més, la gent ens prenia per il·lusos, doncs aquí comencem a entreveure les peces del trencaclosques, que està muntant el senyor Jose Luis Rodriguez Zapatero amb el venaplàcid del senyor Mas.
Que el senyor Montilla es presenti a President de la Generalitat, es fruit del pacte de la Moncloa. Després de les eleccions al parlament veurem com els dos senyors que governin el país seràn el senyor Mas i el senyor Montilla.
I a Madrid, governarà amb placidesa Zapatero i el minsitre Duran-lleida
I el futur?
L'estrategia del PSOE es molt clara, amb l'ajuda de CiU, volen integrar, amb talante, per suposat, encara més Catalunya a Espanya. El senyor Montilla, arriba com a candidat, per que tots els votants de les urbs de Barcelona que no anaven a votar a les eleccions catalanes, por que eso és de los catalanes, ara aniràn a votar. El senyor Mas, sense adonar-se'n a servit la Generalitat en safata al PSOE, i ell es quedarà amb un pam de nas.
Que ha de fer l'esquerra nacional ara?
Aquest fet, pot provocar que sectors "catalanistes" dels socialistes, els sectors dels PSC originari d'en Pallach, decidieixin abandonar el PSOE per integrar-se a una opció socialista i catalanista com és ERC. Malgrat, tot, l'esquerra nacional catalana pot sortir-ne afeblida en les eleccions properes eleccions.


Artur Mas, has creat la teva pròpia tomba