2.10.06

Fets, no paraules.

Aquesta es un dels eslògans de la campanya del PSOE. Més enllà de les paraules, els fets demostren que no hi ha gaire distància entre ells i el regionalisme català, CyU. El programa d’infraestructures d’ambdós partits, és bastant semblant, en el cas del IV cinturó sembla calcat. I es que la sociovergència, té com a únic objectiu en infraestructures el IV cinturo, més enllà de millorar la xarxa de rodalies, la xarxa comarcal de carreteres, treure els peatges o fer arribar l’alta velocitat ferroviària.
Queda clar doncs, que si no s’ha dut a terme el IV cinturó durant el govern tripartit, ha estat per que Esquerra, ho ha parat sistemàticament. No cal dir, que l’esquerra intel·ligent, com diuen que són, es feien els intel·ligents i per no perdre la cadira callaven i deixaven fer.
No faré ara, cap explicació del problema medi ambiental i de sostenibilitat per al Vallès que suposa el IV cinturo. Ja està bastament explicat. El que queda clar, un cop més, es que Esquerra és la única opció política que aposta per un desenvolupament del territori d’una forma ordenada, sostenible, i sobretot d’acord amb els interessos dels ciutadans i l’economia catalana, i no dels empresaris.
Escric aquestes línies, per alertar a tota aquella gent que ens hem mobilitza’t en algun moment contra aquesta infraestructura que vol acabar amb el Vallès, a sortir el dia 1 de Novembre ha efectuar l’únic vot útil que es pot fer des del Vallès. Votar a Esquerra, és la única opció de compromís amb el territori i de fermesa política, per que no s’executi el IV cinturó, i si altres alternatives. Esquerra és el vot útil, per que no depèn dels empresaris catalans, i per que pot decidir, qui i com, ha de governar i gestionar aquest país. En el cas, provable, que Esquerra es quedi a l’oposició, lluitarem amb la força que ens hagin donat els electors per frenar el IV cinturó.
El dia 1 de novembre, la opció de frenar el IV cinturó, és Esquerra.