3.7.07

Necessitat de canvi a Esquerra

Veient com han anat els resultats electorals alguna cosa falla a Esquerra a Martorelles i a nivell general. No valoraré com han anat a nivell general més enllà de dir que l'estrategia d'ocupar amb un discurs social el cinturó roig ha fracassat per el catalanisme de pluja fina i poc convincent que s'ha aplicat. Es hora de que tornem allà d'on som, a l'esquerra independentista, positiva, aglotinadora i que encara a Espanya sense por.


Pel que fa a Martorelles, els resultats escènifiquen varies coses:


1r: La desdibuixada linia política d'Esquerra a Martorelles.

2n. El poc vot ideologicament d'Esquerra, que vota a nivell nacional i no a les muncipals.

3r: El desgast i poca connexió del cap de llista amb l'electorat.

4rt: Una mala gestió publicitaria de la feina feta a govern.

5é: El nul treball com a organització política durant 3 anys.


Per tot això, cal un canvi, amb la gent que s'ha incorporat en els darrers temps, amb sang nova amb un primer objectiu de dibuixar una linia política clara i identificable d'Esquerra a Martorelles. Una esquerra independentista i socialista que s'acosti a totes les entitats i veins, que participi de l'agenda social i cultural, que escolti al seu electorat.


Per a poder fer això hem de comptar amb tothom, gent gran, jove, amics, simpatitzants, col·laboradors, votants i militants, però ha de ser un canvi que posi la gent jove, amb idees i projecte nous al capdavant d'Esquerra i que la faci tornar d'aquí quatre anys a l'ajuntament de Martorelles amb la força i la representació que es mereix Esquerra.